Tijdelijk gratis installatie bij aanschaf van een Vito kokend waterkraan t.w.v. €250,-

Wat is het verschil?

Een 4 liter boiler is geschikt voor een gemiddeld huishouden. De 8 liter boiler levert twee keer zoveel kokend water wat neerkomt op maximaal 27 liter kokend water per uur en dit is vergelijkbaar met 140 kopjes thee. Ideaal voor grote gezinnen of bedrijfskantines. Door toevoeging van het Mengventiel accessoire kan de boiler ook warm water leveren. Duurt het langer dan 10 seconden voordat er warm water uit uw kraan komt? Dan is het de moeite waard om een mengventiel te overwegen om geld te besparen op water en opwarmtijd.

Waterfilter set

1 Beoordelen
€119,00

Product informatie

Hotspot Titanium’s water filter is erop ontworpen dat enkel gezuiverd water doorstroomt naar de titanium boiler. Het 5-staps filtersysteem bevat dubbel geactiveerde koolstoffiltratie voor een betere kwaliteit. Dit resulteert in water zonder nasmaak en daarbij is de boiler hierdoor volledig beschermd tegen kalkaanslag. Bovendien zorgt de Aqua-stop-voorziening, die in de filterkop is ingebouwd, voor een gemakkelijke vervanging van de cartridge.

Lees meer

Beoordeling

Dave Squires

Fantastische klantenservice. Scott nam me mee door de boileren de nieuwe filterinstallatie via WhatsApp videogesprek - ik verraste mezelf en had een geweldige begeleider :)

FAQ

Hoe wordt de Hotspot Titanium geïnstalleerd?
Past het in iedere keuken?
Hoeveel energie verbruikt de Hotspot Titanium? Wat zijn de kosten?
Hoelang heb ik garantie op mijn product?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »