Wat is het verschil?

Het type boiler hangt af van jouw gezinssituatie en het gebruik van warm water. Onze titanium boilers zijn verkrijgbaar in twee maten: 4-liter en 8-liter versies. De 4-liter is geschikt voor een gezinswoning, maar grotere huishoudens geven wellicht de voorkeur aan de 8-liter versie met ingebouwde combifaciliteit voor twee keer zoveel capaciteit aan kokend water. De combi boiler van 8 liter levert niet alleen kokend water aan jouw keukenkraan, maar kan ook onmiddellijk warm water leveren aan jouw keukenmengkraan (vervangt je traditionele keukenboiler) De boiler is compact van formaat en past gemakkelijk in jouw gootsteenkastje. Beide modellen kunnen worden geïnstalleerd in combinatie met onze 3-in-1 kokend water kraan. Heb je alleen een koudwateraansluiting, dan adviseren wij je de 8-liter boiler te gebruiken.

Waterfilter set

1 Beoordelen
€119,00

Product informatie

Hotspot Titanium’s water filter is erop ontworpen dat enkel gezuiverd water doorstroomt naar de titanium boiler. Het 5-staps filtersysteem bevat dubbel geactiveerde koolstoffiltratie voor een betere kwaliteit. Dit resulteert in water zonder nasmaak en daarbij is de boiler hierdoor volledig beschermd tegen kalkaanslag. Bovendien zorgt de Aqua-stop-voorziening, die in de filterkop is ingebouwd, voor een gemakkelijke vervanging van de cartridge.

Lees meer

Beoordeling

Dave Squires

Fantastische klantenservice. Scott nam me mee door de boileren de nieuwe filterinstallatie via WhatsApp videogesprek - ik verraste mezelf en had een geweldige begeleider :)

FAQ

Hoe wordt de Hotspot Titanium geïnstalleerd?
Past het in iedere keuken?
Hoeveel energie verbruikt de Hotspot Titanium? Wat zijn de kosten?
Hoelang heb ik garantie op mijn product?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »