Wat is het verschil?

Het type boiler hangt af van jouw gezinssituatie en het gebruik van warm water. Onze titanium boilers zijn verkrijgbaar in twee maten: 4-liter en 8-liter versies. De 4-liter is geschikt voor een gezinswoning, maar grotere huishoudens geven wellicht de voorkeur aan de 8-liter versie met ingebouwde combifaciliteit voor twee keer zoveel capaciteit aan kokend water. De combi boiler van 8 liter levert niet alleen kokend water aan jouw keukenkraan, maar kan ook onmiddellijk warm water leveren aan jouw keukenmengkraan (vervangt je traditionele keukenboiler) De boiler is compact van formaat en past gemakkelijk in jouw gootsteenkastje. Beide modellen kunnen worden geïnstalleerd in combinatie met onze 3-in-1 kokend water kraan. Heb je alleen een koudwateraansluiting, dan adviseren wij je de 8-liter boiler te gebruiken.

Hotspot Titanium 4-liter boiler

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Product informatie

De 4-liter boiler is uitgerust met een 100% zuiver titanium tank, waardoor er geen 'nasmaak' is en deze geheel onderhoudsvrij is. Bovendien houdt de hoogvacuümisolatie rond de tank de temperatuur op het juiste niveau (boven 100˚C), waardoor een verwaarloosbaar stand-by verlies wordt gegarandeerd.

Een optimale kokend water stroom kan worden bereikt met een aangesloten leidingwaterdruk van 2 - 3 bar, maar een minimum van 1 bar is vereist met een maximum van 5 bar. Het verwarmingselement is compact van formaat en past gemakkelijk onder uw gootsteen. De 4-liter boiler (evenals de 8-liter combi boiler) kan geïnstalleerd worden in combinatie met onze 3-in-1 kokend water kraan.

De 4-liter is geschikt voor een gezinswoning, maar grotere huishoudens geven wellicht de voorkeur aan de 8-liter versie. De 8 liter versie beschikt tevens over een ingebouwde combifaciliteit voor twee keer zoveel capaciteit aan kokend water.

 

Lees meer

Review this product

There is currently no review written for this product, be the first to write a review on this product!

FAQ

Hoe wordt de Hotspot Titanium geïnstalleerd?
Past het in iedere keuken?
Hoeveel energie verbruikt de Hotspot Titanium? Wat zijn de kosten?
Hoelang heb ik garantie op mijn product?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »