Privacy Policy

Privacy Policy

Privacyverklaring Hotspot Titanium B.V.

Privacy staat bij Hotspot Titanium B.V. voorop. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij uw gegevens beheren en verwerken in overeenstemming met de bepalingen dienaangaande in de AVG. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Hotspot Titanium B.V. doen met informatie die we van u in beheer hebben.

Bescherming persoonsgegevens

Hotspot Titanium B.V. respecteert de persoonlijke levenssfeer van haar klanten. Bij de uitvoering van onze activiteiten is de bescherming van de persoonsgegevens voor Hotspot Titanium B.V. dan ook zeer belangrijk. Deze gegevens mogen wij alleen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden.

Voorbeelden van persoonsgegevens zijn: • NAW-gegevens • Telefoonnummer • Factuuradres • Bedrijfsgegevens • E-mailadres • Land • IP-adressen • Eventuele persoonsgegevens die door u worden ingevuld als inhoud van een bericht.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij, voor welke doeleinden?

Afhankelijk van de dienst die u bij ons afneemt, kunnen wij onder andere de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  •  Naam, geslacht, adres, postcode, woonplaats, land
  •  E-mailadres, telefoonnummer
  •  IP adres
  •  Informatie over het type product dat bij u geïnstalleerd is door onszelf óf een derde partij. Een derde partij kan bijvoorbeeld een installateur zijn.

De door u verstrekte gegevens zullen wij alleen gebruiken voor de doeleinden die wij vooraf aan u hebben gecommuniceerd. In dit privacy statement vindt u een aantal van deze doeleinden. Verder zullen wij uw gegevens niet aan andere partijen verstrekken als u hiervoor geen toestemming heeft gegeven, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. Uiteraard maken wij met deze partijen goede afspraken over de zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens.

Doeleinden

Verbetering van de dienstverlening

Wij gebruiken uw persoonsgegevens, die wij middels onze diensten verzamelen, om u goed van dienst te kunnen zijn en nieuwe producten en diensten te kunnen ontwikkelen.

Verbetering website en applicaties

Voor het verbeteren van onze website houden wij via http://www.hotspot-titanium.com/ (persoons)gegevens bij over het gebruik van onze website middels cookies en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie, zoals nieuwsbrief, contactformulier en marketing doeleinden. Ons doel is naast advertentie-uitingen te personaliseren ook u een betere, snellere en veiligere klantbeleving te kunnen bieden. 

Uw e-mailadres voor de nieuwsbrief wordt alleen met uw uitdrukkelijke toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze mailing en het abonnement op de nieuwsbrief opzeggen. Elke e-mail bevat een afmeld-link.

Via het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij niet langer dan noodzakelijk of dan toegestaan of nadat de vragen of verzoeken zijn afgehandeld met als doel het verbeteren van onze dienstverlening.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein bestandje dat onze website op uw computer, tablet of uw mobiele telefoon opslaat. Dit bestand onthoudt specifieke informatie. Bij uw volgende bezoek kan onze website die informatie weer opzoeken en gebruiken voor een betere dienstverlening. Wij kunnen deze informatie alleen verzamelen als u cookies accepteert en ons toestemming geeft.

Wij maken gebruik van:

  •  Technische of functionele cookies. Deze zijn nodig voor het functioneren van de website.
  •  Cookies voor statistieken door gebruik te maken van Google Analytics.
  •  Cookies voor Social Media.

Google Analytics

Door het gebruik van Google Analytics meten we hoe u onze websites gebruikt en hoe u ons heeft gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd. Google deelt geen anonieme data met derden, lees hier hun Privacy Statement.

Cookies voor Social Media

Artikelen en video's die u op onze website bekijkt, kunt u delen via social media. Om deze buttons te laten werken, plaatsen wij Facebook, LinkedIn, Twitter en andere social media cookies op onze website.

Relatiebeheer en marketing

Wij verwerken persoonsgegevens voor ons relatiebeheer en om gerichte marketingactiviteiten uit te voeren. Op basis van gegevens uit interne en externe bronnen en uw bezoek aan onze webpagina’s kunnen wij u passende en gerichte commerciële aanbiedingen doen, bijvoorbeeld via post, telefoon of internet.

Beveiliging en verwerkers

Hotspot Titanium B.V. beschermt uw persoonsgegevens tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal. Uw persoonsgegevens kunnen uitsluitend worden ingezien door de afdelingen die daar vanuit hun functie mee te maken hebben.

Wij maken afspraken over de beveiliging van uw persoonsgegevens die wij bij een externe partij laten verwerken. Als wij voor onze diensten een externe partij inschakelen die voor ons persoonsgegevens verwerkt, dan zorgen wij ervoor dat deze partij ook aan onze beveiligingseisen voldoet. Dit doen wij door het sluiten van een ‘verwerkersovereenkomst’.

Verder zorgen we ervoor dat we uw persoonsgegevens accuraat en up-to-date houden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om ons op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in uw persoonsgegevens (zoals een wijziging van uw contactgegevens).

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk of dan toegestaan. Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren is verschillend per toepassing en is geregeld in ons interne bewaarbeleid.

Wat zijn uw rechten en hoe kunt  u deze uitoefenen?

U heeft het recht:

  •  Op informatie en inzage van uw gegevens
  •  Op verbetering van persoonsgegevens
  •  Op verwijdering van uw persoonsgegevens (‘recht om vergeten te worden’) na de afgesproken tijd
  •  Op beperking van de verwerking
  •  Van bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens
  •  Om uw persoonsgegevens te verkrijgen in een gestructureerde, gangbare, en machine leesbare vorm, en om die persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke (te doen) overdragen

Klacht indienen

Vindt u dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Voor Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Heeft u nog vragen, opmerkingen of klachten over dit privacy beleid of de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 030 2748484.

Hotspot Titanium B.V., Breda, 28 februari 2019

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »