Wat is het verschil?

Het type boiler hangt af van jouw gezinssituatie en het gebruik van warm water. Onze titanium boilers zijn verkrijgbaar in twee maten: 4-liter en 8-liter versies. De 4-liter is geschikt voor een gezinswoning, maar grotere huishoudens geven wellicht de voorkeur aan de 8-liter versie met ingebouwde combifaciliteit voor twee keer zoveel capaciteit aan kokend water. De combi boiler van 8 liter levert niet alleen kokend water aan jouw keukenkraan, maar kan ook onmiddellijk warm water leveren aan jouw keukenmengkraan (vervangt je traditionele keukenboiler) De boiler is compact van formaat en past gemakkelijk in jouw gootsteenkastje. Beide modellen kunnen worden geïnstalleerd in combinatie met onze 3-in-1 kokend water kraan. Heb je alleen een koudwateraansluiting, dan adviseren wij je de 8-liter boiler te gebruiken.

Hotspot Titanium 8 liter combi boiler

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling

Product informatie

De stijlvolle HotSpot Titanium 8 liter boiler vormt het hart van ons kokendwatersysteem. De 8-liter boiler is uitgerust met een wateropslagtank van titanium, waardoor er geen 'nasmaak' ontstaat. Bovendien houdt een hoogvacuüm isolatie rond de tank de temperatuur op het juiste niveau (boven 100˚C), waardoor het stand-by verlies te verwaarlozen is.

Aan de voorkant van het verwarmingselement bevinden zich twee gebruiksvriendelijke drukknoppen; de onderste knop activeert het verwarmingselement en de bovenste knop schakelt tussen de verschillende veiligheidsniveaus voor kinderen en de panvulfunctie (constante doorstroming). Aangezien dit robuuste product is ontworpen met het oog op weinig onderhoud, heeft het een zeer lange levensduur en is de titanium tank volledig recycleerbaar. Optimaal kokend water debiet kan worden bereikt met 2 - 3 bar leidingwaterdruk aangesloten op het systeem, maar minimaal 1 bar is vereist met een maximum van 5 bar.

De boiler is compact van formaat en past gemakkelijk in uw onderkast. Beide modellen kunnen worden geïnstalleerd in combinatie met onze 3-in-1 mengkraan of Solo kokendwaterkraan. Vooral grotere huishoudens geven wellicht de voorkeur aan de 8-liter boiler voor twee keer zoveel kokendwatercapaciteit. Naast het leveren van kokend water aan uw keukenkraan, kan de 8-liter boiler ook direct heet water onder druk leveren aan uw keukenmengkraan (eenvoudig instelbaar tussen 35˚C - 70˚C). Dit is een interessante functie wanneer het in uw huidige situatie lang duurt voordat er warm water uit uw kraan komt. 

Lees meer

Review this product

There is currently no review written for this product, be the first to write a review on this product!

FAQ

Hoe wordt de Hotspot Titanium geïnstalleerd?
Past het in iedere keuken?
Hoeveel energie verbruikt de Hotspot Titanium? Wat zijn de kosten?
Hoelang heb ik garantie op mijn product?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »