Wat is het verschil?

Het type boiler hangt af van jouw gezinssituatie en het gebruik van warm water. Onze titanium boilers zijn verkrijgbaar in twee maten: 4-liter en 8-liter versies. De 4-liter is geschikt voor een gezinswoning, maar grotere huishoudens geven wellicht de voorkeur aan de 8-liter versie met ingebouwde combifaciliteit voor twee keer zoveel capaciteit aan kokend water. De combi boiler van 8 liter levert niet alleen kokend water aan jouw keukenkraan, maar kan ook onmiddellijk warm water leveren aan jouw keukenmengkraan (vervangt je traditionele keukenboiler) De boiler is compact van formaat en past gemakkelijk in jouw gootsteenkastje. Beide modellen kunnen worden geïnstalleerd in combinatie met onze 3-in-1 kokend water kraan. Heb je alleen een koudwateraansluiting, dan adviseren wij je de 8-liter boiler te gebruiken.

Koper spoelbak (50 x 40 cm)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€349,00

Product informatie

Je behaalt het mooiste resultaat in jouw keuken als je de kleur van jouw kraan en wasbak zorgvuldig op elkaar afstemt. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om te werken met contrasterende kleuren zodat jouw wasbak of kraan er nóg meer uitspringt.

Volgens de laatste interieur trends is het helemaal hot om jouw kraan en wasbak in dezelfde kleur aan te schaffen. Met onze Koperen wasbak kun jij jouw droomkeuken waar maken. Van wasbak tot kraan. Van design tot kleur!

Twijfel je nog welke design of welke kleur het beste bij jouw wensen past? Wij geven je graag advies! Je kunt ons via de chat bereiken.

Lees meer

Review this product

There is currently no review written for this product, be the first to write a review on this product!

FAQ

Hoe wordt de Hotspot Titanium geïnstalleerd?
Past het in iedere keuken?
Hoeveel energie verbruikt de Hotspot Titanium? Wat zijn de kosten?
Hoelang heb ik garantie op mijn product?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »