HotSpot Titanium 8 liter boiler

De stijlvolle HotSpot Titanium 8 liter boiler vormt de kern van ons kokend water systeem. De 8 liter combi-boiler is voorzien van een titanium wateropslagtank, het titanium geeft geen enkele smaak aan het water af, wat ervoor zorgt dat er geen ‘nasmaak’ is. De boiler is energie zuinig, vanwege de goede isolatie rond de tank die de temperatuur op het juiste niveau (boven 100 °C) houdt, dit zorgt voor een verwaarloosbaar stand-by verlies en dus lage energie kosten.

Aan de voorkant van de boiler zitten twee eenvoudige drukknoppen; de onderste knop is de aan/uit knop en de bovenste schakelt tussen de verschillende IntelliProtect®-veiligheidsniveaus en de pan-vul functie. Omdat dit robuuste product is ontworpen voor weinig onderhoud, heeft het een zeer lange levensduur en is de tank van puur titanium volledig recyclebaar.


De boiler is compact van formaat en past comfortabel in uw keukenkastje. De 8 liter combi-boiler (net als de 4 liter boiler) is te installeren in combinatie met onze 3-in-1 kranen voor koud, warm en kokend water.

Wij raden het aan om de 8 liter boiler te gebruiken in een huishouden vanaf 4 personen of daar waar er geen of slecht warm water beschikbaar is. Door de combi-functie van de 8 liter wordt koud en kokend water gemengd wat resulteert in directe beschikking over warm water (gemakkelijk instelbaar tussen 35˚C - 70˚C).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »